Ascendent in Mistret - El
Barbatul cu ascendent in zodia Mistret este foarte viguros si viril, plin de energie si altruist.

Barbatul cu ascendent in zodia Mistret este foarte viguros si viril, plin de energie si altruist. De o mare onestitate, merge intotdeauna drept la tinta, insa nu fara a-si lua masuri de precautie si nu fara a tine cont de regulile moralei.

Este credul ca un copil si totodata se teme sa nu fie inselat. Daca totusi se intampla acest lucru, va trece peste, fara prea multe procese de constiinta. Pana la urma, putin ii pasa ce crede lumea despre el.

I se reproseaza cel mai des ca isi neglijeasa infatisarea, ca simplitatea si naturaletea sa innascute se pot transfomra in grosolanie. De asemenea este acuzat uneori ca nu-i pasa de soarta celor din jur, parasind linia altruista ce-i este caracteristica. Necazurile sale provin din faptul ca nu stie sa refuze, nici sa-si refuze nimic.

Calm, rabdator, corect si prudent, va avea un car de noroc in toate domeniile.

Fata de prieteni nu are decat o exigenta: sa nu incalce regulile moralei, care i se pare contitia de baza pentru mentinerea increderii. In rest, este mai exigent cu sine decat cu ei si accepta ca acestia sa aiba mai multe asteptari si pretentii de la el decat viceversa.

In domeniul profesional, pastrand intotdeauna un dram de neincredere, se bazeaza n cea mai mare masura pe fortele proprii. Se poate conta pe corectitudinea sa. Incapatanarea este principalul factor care il impinge sa duca sarcinile la bun sfarsit. Pe masura ce inainteaza in varsta va mentine o deschidere catre ideile inovatoare si ii va sustine in special pe tineri.

Nu e foarte statornic si nici prea constant in sentimente. Cucereste la intamplare si fara prefacatorie, dar pe masura ce relatia evolueaza devine posesiv si gelos.

Placerea sexuala conteaza foarte mult pentru el. Cu toate acestea uneori, poate da dovada de egoism si un orecare mercantilism in acest domeniu. Are nevoie de mangaieri si iar mangaieri, ii place sa fie cocolosit, dar asta nu insemana ca nu are momente cand vrea sa fie singur, sa-si incarce bateriile.

In familie, este un parinte maleabil si un sot la fel. Considera ca trebuie respectata autoritatea sa in acest cadru si isi doreste ca odraslele-i sa nu il minta. Este uneori uluit de malitia acestora si poate oscila de la o daruire si incredere, la o lipsa de certitudini toata in ceea ce-i priveste. Nu ar fi un bun parinte de unul singur.

Caracteristici zodie