Ascendent in Maimuta - Ea
In orice mediu s-ar naste, femeia cu ascendent in zodia Maimuta, cu siguranta nu va sfarsi acolo.

In societate: In orice mediu s-ar naste, femeia cu ascendent in zodia Maimuta, cu siguranta nu va sfarsi acolo. Dorinta permanenta de schimbare, atractia spre tot ceea ce inseamna fast, stralucire, dublate de vitalitate si de un farmec aproape hipnotic, o duc spre cele mai inalte culmi existentiale.

Va urca usor pe scara sociala, pentru ca este sociabila, adaptabila si capabila de eforturi uriase in viata profesionala. Are totusi o latura singuratica pe care nu si-o manifesta , poate decat daca razbate din independenta afisata cateodata. Cert este ca are nevoie sa se retraga pentru a-si reincarca bateriile, nu in familie, ca majoritatea nativilor, ci intr-un colt numai al ei.

Departe de a face din asta un obicei, ea petrece timp insemnat printre oameni, avand tendinta bine inradacinata de a se ocupa de ei. Cei care au nevoie ii multumesc; cei care nu au nevoie o vor socoti agasanta, cicalitoare si vor sfarsi prin a-i purta pica. Pacat ca nu intelege punctul lor de vedere si se considera victima in astfel de cazuri.

In intimitate: Se teme de plictiseala. Si are dreptate, pentru ca ea chiar se plictiseste repede. Se avanta in relatii pasionale, traite la limita extrema, care se sting la fel de repede precum s-au aprins. In consecinta, Femeia Maimuta are de regula un palmares destul de larg, pentru a emite pareri de luat in seama in privinta barbatilor. Nehotararea aceasta a ei trebuie curmata de un barbat care sa o traga dupa el, iar uneori sa o urmeze, pentru a capata siguranta de sine.

Fata de familie are o viziune originala, neconsiderand-o institutie. Prefera sa-si duca apropiatii la o plimbare decat sa ia parte la interminabile mese in sanul familiei. Si nici nu-i place sa gateasca. Este foarte protectoare cu sotul si odraslele, si vai de cel care indrazneste sa se ia de ei. Se va simti atinsa implicit si se va razbuna fara dubii.

Desi nu este o gospodina extraordinara, exista o parte casnica atractiva pentru ea: viseaza la o casa plina de copii, care ar distra-o, spre deosebire de adulti, care o plictisesc.

Caracteristici zodie