Ascendent in Iepure (Pisica) - El
Barbatul cu ascendent in zodia Iepure (Pisica) face tot ce poate pentru a obtine linistea si confortul.

Barbatul cu ascendent in zodia Iepure (Pisica) face tot ce poate pentru a obtine linistea si confortul, scopurile existentiale. De teama pierderii lor actioneaza adsea cu maxima prudenta si poate ajunge chiar la nehotarare. Acest lucru il va face sa piarda numeroase ocazii, dar el nu se va pierde cu firea.

Are un temperament calm, nu va face o tragedie din ocaziile ratate, pentru ca, foarte stapan pe sine, are convingerea ca riscurile nici nu-i imbogatesc, nici nu-i limiteaza bucuriile vietii.

Cu prietenii e foarte ospitalier, ii face sa se simta ca la ei acasa in caminul sau. Influentati de calmul si siguranta pe care le-o inspira, acestia ii fac confidente, iar el, ramane surprins de increderea care i se acorda.

Teama de a se angaja intr-o relatie pe termen lung face din el un Don Juan. Dar este doar o aparenta, desi multi ar putea sa conteste. Pentru el nu este usor sa invinga ezitarile care il chinuie. Foarte exigent in cautarea perechii sale, cu greu se va gasi o femeie care sa-i satisfaca toate cerintele. Va trece drept un partener dificil.

Nu se va sacrifica pentru profesie. Calmul si linistea decare are nevoie le va gasi in familie. Simtul masurii si diplomatia innascuta vor face din el un conciliator remarcabil. El va mentine echilibrul familial.

Fata de copii va fi: fie ii va pune la punct, prompt, sever, fie le va lasa libertatea caracteristica adultilor. Cert este ca nu se va impune foarte bine ca parinte. Micutii il vor considera in general ingaduitor, maleabil.

Caracteristici zodie