Ascendent in Cocos - Ea
Pentru femeia cu ascendent in zodia Cocos, cea mai dificila situatie este aceea in care este pusa sa ia initiativa.

In societate: Pentru femeia cu ascendent in zodia Cocos, cea mai dificila situatie este aceea in care este pusa sa ia initiativa. Are mai mereu sentimentul ca se lasa influentata de evenimente si de oameni si acesti factori ii modifica judecata proprie. Cauta sa gaseasca o rezolvare noua pentru fiecare problema, considerand ca drumurile gata trasate nu vor mai duce la vreo evolutie. Este foarte sincera, chiar transanta, si nu accepta compromisuri.

Ii place sa traluceasca in societate, sa participe la evenimente insemnate: nu atat mondene, cat din cele cu un caracter mai popular : nunti, botezuri, aniversari, si sa se inconjoare de lux. Este o companie placuta si se vorbeste despre ea. Ii place acest lucru dar o roade curiozitatea: ce se spune? In general lucruri magulitoare.

Actualii ei prieteni sunt fostii colegi de banca din scoala si din liceu, prietenii din taberele organizate in vacantele de vara si in general, toti cei pe care i-a cunoscut inca din copilarie. In cercul lor se simte cel mai bine, pentru ca la ea exista nostalgia pentru primii ani de viata, aceia lipsiti de griji, cu mari complicitati, planuri de tot felul, visuri care se puteau realiza.

In intimitate: Trebuie sa se concentreze asupra insemnatatii gesturilor, nu a cantitatii lor, care costa putin si poate spune si mai putin. Trei saruturi in loc de unul nu inseamna neaparat de trei ori mai multa dragoste. Trebuie, de asemenea, sa renunte la accesele de autoritarism pe care le are din cand in cand si care o determina sa dea peste cap echilibrul vietii sentimentale.

Familia va fi pentru ea oaza de liniste in care isi va cauta echilibrul pierdut pe parcursul zilei, printre acte, oameni si semafoare. Chiar daca are o meserie care necesita deplasarea inalte orase, ea stie sa mentina contactul cu cei de acasa. Este meticuloasa, scrupuloasa si foarte inteligenta, si va imbina perfect viata profesionala cu cea familiala.

Numai sa nu se mai lase coplesita de detaliile vietii practice! Se ingrijoreaza excesiv pentru odraslele ei, de cele mai multe ori inutil. Singurul lucru care ar intuneca relatia cu ei ar fi sa constate ca mint si ca sunt fatarnici.

Caracteristici zodie