Ascendent in Capra (Oaie) - Ea
Femeia cu ascendent in zodia Capra (Oaie) are o intuitie foarte buna.

In societate: Femeia cu ascendent in zodia Capra (Oaie) are o intuitie foarte buna, fapt pe care il descopera inca din copilaria tarzie si tine cont de ea in tot ceea ce intreprinde. Totusi, are si un dram de rationalism care o face mai circumspecta, obligand-o sa analizeze situatiile inainte de a lua vreo hotarare. Dar in principiu, face ce-i spune inima.

Cultiva o intreaga filozofie a frumosului, in toate ipostazele lui: se inconjoara de obiecte estetice, cauta sa armonizeze relatiile cu prietenii, se imbraca fantezist si are o gama mare de vise si povesti cu happy end in jurnalul sau. Isi doreste in jurul ei numai optimism si incearca sa impace toate spiritele, pentru ca natura ei sensibila nu poate suporta discordia, tensiunile si tumultul caracteristic cotidianului.

Fericirea ei e strans legata de capacitatea de a-si pastra calmul in situatii de criza si de a avea in permanenta o stare vesela. Daca apar in viata sa circumstante care nu-i permit acest lucru , fiind gata sa o scoata din minti, e bine sa le inlature, ori, dupa caz, sa se departeze chiar ea de ele.

In domeniul financiar, nu e bine sa te asociezi cu Femeia Capra. Modul ei de a privi banii, chiar daca ar lupta indarjit impotriva tendintei de a cheltui peste masura, poate avea cele mai grave consecinte. Nu are simt organizatoric decat in aparenta. E foarte dezinvolta si daca vrea sa isi satisfaca toate capriciile fara sa ramana falita si/sau indatorata, e bine sa aiba un partener cu un statut financiar solid.

In intimitate: Venind vorba de partener, ea cauta barbatul careia sa isi doreasca sa-i fie fidela. Acest lucru depinde de increderea pe care i-o inspira si de atentia pe care i-o acorda. Este mai exigenta decat pare la prima vedere. Ca sotie, chiar daca nu recunoaste, face parte din acelea care, in fond, iarta totul, insa are grija sa faca din aceasta iertare un lucru meritat.

Fata de educatia copiilor este foarte relaxata, lasandu-le acestora atata libertate incat s-ar putea simti deconcertati.Unii pot pierde directia, altii insa, se vor dezvlota foarte bine in aceasta ambianta ingaduitoare.

Caracteristici zodie