Ascendent in Cal - Ea
Femeia cu ascendent in zodia Cal are o inclinatie violenta spre romantism.

In societate: Eleganta in miscari, femeia cu ascendent in zodia Cal are o inclinatie violenta spre romantism, sub toate spectele lui. Uneori isi da seama si o sperie acest lucru.

Este o buna oratoare, calitate care o face sa straluceasca in public. Foarte sociabila, vorbeste cu aproape oricine ii apare in fata, cu o naturalete care surprinde. Risca sa devina superficiala, iar cand o apuca pofta de palavrageala, este tentata sa spuna mai mult decat ii este permis: poate dezvalui lucruri stanjenitoare despre altii sau chiar despre ea. La scurt timp dupa aceea va regreta ca s-a lasat trasa de limba.

Are impresia ca le stie pe toate mai bine decat ceilalti, refuzand opiniile prietenilor si sfaturile familiei. E rasfatata de acestia, care ii suporta toanele si iesirile necontrolate. Fiecare dintre ei trece cu vederea aceste defecte pentru ca o admira fie pentru naturalete, fie pentru caracterul in general vesel, optimist.

In viata profesionala, stie sa accepte compromisuri, ocolind astfel numeroase conflicte. Este ambitioasa, iar calitatile comunicative ii pot garanta succesul intr-un domeniu in care sa relationeze cu publicul.

In intimitate: In ce priveste relatiile cu sexul opus, este constienta de sex-appeal-ul pe care-l exercita asupra barbatilor. Flatata, speculeaza acest lucru si devine uneori superficiala, declarandu-si dragostea chiar si atunci cand nici macar nu a "incoltit". Idealista romantica, este normal sa transfigureze realitatea de amorul artei, dar se intampla ca amabilitatea ei specifica sa nu o scoata din toate incurcaturile in care se baga.

Familia pe care o va forma nu va respecta regulile traditionale: mese de duminica, sarbatori in familie, sedinte de familie, etc. ci va functiona mai degraba ca o celula dinamica. Totusi, in sanul ei cauta relaxarea si tandretea de care are atata nevoie. Daca are o viziune liberala asupra conceptului de familie, nu se poate spune acelasi lucru atunci cand vine vorba strict de odrasle.

Parintii isi iubesc copii, acestia la randul lor isi iubesc parintii, iar aceasta regula e de necontestat. O astfel de conceptie o face sa impuna micutilor cai de ea alese, si sa vada in protectia lor o obligatie, de la sine inteleasa.

Caracteristici zodie