Ascendent in Caine - Ea
Prima impresie pe care o lasa o femeie cu ascendentul in zodia Caine, este aceea a unei onestitati si a unei amabilitati remarcabile.

In societate: Prima impresie pe care o lasa o femeie cu ascendentul in zodia Caine, este aceea a unei onestitati si a unei amabilitati remarcabile. Insa in esenta, ea este o ingrijorata. Are o blandete sufleteasca ce nu-i permite sa jigneasca si prin care castiga respectul celor din jur. Cei care vor ramane in preajma ei mai mult timp, vor descoperi ca este lealitatea intruchipata. Isi treateaza prietenii ca si cum ar face toti parte din familie. Legaturile amicale sunt pentru ea esentiale, si orice ruptura ar marca-o profund. Are schimbari de dispozitie, dar sunt superficiale.

In viata profesionala trebuie sa puna accentul pe incapatanare, dinamism si pe puterea de munca si sa ignore pe cat se poate pesimismul innnascut, care ar fi cu totul demobilizator. Stie ca este demna de incredere si face totul pentru a convinge de acest lucru. Reuseste cu usurinta si, dovedindu-si integritatea, va fi ajutata foarte mult.

In intimitate: Dragostea este un teren foarte precar in viata Femeii Caine. Poate fi fertil sau nu, dupa cum intelege sa il cultive. Problema porneste de la ingrijorarea ei permanenta si de teama de rupturi. Vrea sa fie absolut sigura ca partenerul care se afla in prezent alaturi de ea, va ramane pe veci acolo. De aceea, nu numai ca nu se grabeste: exclus! dar taraganeaza lucrurile si nu se decide sa faca urmatorul pas.

Cauta asigurari si reasigurari constante de fidelitate, de integritate morala, care sa-i confirme ca a gasit barbtul perfect. Numai ca barbatul perfect o va lua razna in acest ritm. Trebuie combatuta tendinta de a inventa mii de motive de ingrijorare pentru ca tandretea si farmecul in care consta o relatie sentimentala sa se poate desfasura in toata deplinatatea lor.

Atunci cand decide sa faca pasul spre mariaj, va respecta riturile si traditiile familiei, avand constiinta faptului ca a consimtit la una dintre cele mai importante institutii ale societatii.Totusi, uneori se va indeparta putin de ea, pentru a se asigura ca nu isi pierde individualitatea. Acest lucru nu trebuie sa fie ingrijorator pentru membrii familiei, pentru ca se va manifesta numai la nivelul izolarii prin plimbari in parcuri, iesiri de una singura la un film, sau invitatii ale celei mai bune prietene la o cafea.

Ca mama, le va insufla copiilor ei simtul dreptatii. Vai de cel care o va minti! Considera ca primii sapte ani sunt fundamentali in educatia viitorilor adulti, si de aceea este constienta de responsabilitatea care ii atarna pe umeri.

Caracteristici zodie