Ascendent in Bivol – Ea
Pentru femeia cu ascendent in zodia Bivol motorul actiunilor sale sunt originalitatea si moderatia.

In societate: Pentru femeia cu ascendent in zodia Bivol motorul actiunilor sale sunt originalitatea si moderatia. Totusi, avand o atitudine detasata fata de societate, nu este motivata in a urca pe scara de valori a acesteia, pe care o considera nula. Are convingerea ca fiecare treapta inseamna stirbirea unui petic din libertatea individuala si nu accepta aceasta "tranzactie". Adio show-business pentru Femeia Bivol!

Este o buna profesionista, indiferent de ce ocupatie are. Perseverenta, simtul realitatii, seriozitatea, ii permit sa duca lucrurile la bun sfarsit. Apreciaza o treaba bine facuta, este interesata de fiecare sarcina pe care o are de indeplinit si o finalizeaza constiincioasa. In domeniul de activitate va fi intotdeauna admirata (sau invidiata, dupa caz) pentru competenta.

Se ataseaza profund de prieteni si asteapta discretie din partea lor. Are oroare de "gura targului". Daca acestia o dezamagesc, greseala este iremediabila, pentru ca ea nu va consimti la impacare.

In intimitate: Fiind o femeie discreta - unii sunt de parerea ca prea discreta - nu face uz de sentimentalisme nici in relatia amoroasa, nici cand aceasta duce la mariaj. Membrii familiei pot lua aceasta atitudine rezervata drept raceala, ba chiar indiferenta. Insa e de ajuns sa aiba nevoie de ea, ca sa vada ca lucrurile nu stau asa. Doar ca vrea sa-si pastreze individualitatea, nu sa fie asimilata de celula familiala.

S-a dorit dintotdeauna propria ei stapana si aceasta dorinta se manifesta in toate aspectele vietii ei: in dragoste este rezervata, camufland mijloacele de aparare cu un val aparent de mister; in relatia cu copiii, tandretea va fi dominata de faptul sa nu vrea sa para slaba in fata lor. Isi va manifesta dragostea pentru ei printr-o educatie realista si o pregatire pentru o viata de adult reusita.

Caracteristici zodie