APA
Nativul zodiei Apa este temerar si foarte orgolios si ii place sa fie ascultat si sa nu i se iasa din cuvant.

Perioada: 10 Februarie - 19 Februarie;
Corespondentul din zodiacul european: tigrul;
Corespondentul din zodiacul chinezesc: varsatorul.

Nativul zodiei Apa este temerar si foarte orgolios si ii place sa fie ascultat si sa nu i se iasa din cuvant. Incapatanarea i-ar putea enerva pe cei din jur daca nativul din zodia Apa nu ar fi atat de ingenios si de optimist. Este foarte inteligent, dar nu suporta sa fie criticat de cei care nu au aceleasi opinii ca si el.

Este o persoana care actioneaza sub impulsuri de moment si care nu are rabdarea necesara pentru a analiza daca a facut alegerea corecta sau nu. Este foarte curajos si da dovada de rafinament in orice imprejurare, reusind sa-i molipseasca si pe ceilalti cu aerul lui plin de optimism. Nativul zodiei este foarte perseverent, si este dispus sa munceasca 24 de ore din 24 pentru a-si duce planurile la final, dar este o persoana care nu accepta sa faca compromisuri.

Pe plan profesional, este, de cele mai multe ori, cel care da dureri de cap colegilor si superiorilor, dar uneori reuseste sa gaseasca solutii suprinzatoare la probleme ce pareau imposibil de rezolvat. Este o persoana destul de irascibila si nu este un lucru bun sa-I stai in cale in astfel de momente, dar este si un prieten foarte bun.

Pe plan sentimental, este o persoana greu de multumit, care pretinde celor din jur sa ii urmeze cu sfintenie sfaturile.

Caracteristici zodie