Ea zodia Berbec

Este, in primul rand, o actrita, care "joaca" realitatea ca pe un rol. Pentru ceilalti pare o fiinta cu viata foarte bogata in emotii.

Marea ei calitate este refuzul disimularii, preferand ceea ce se exprima cat mai direct. Si intrucat stie sa spuna exact ceea ce simte, este de- a dreptul irezistibila. Are insa tendinta de a oscila intre stralucire si lamentatie, dupa cum e dispusa, deoarece este foarte dependenta de evenimente.

Daca se intampla sa faca un mariaj nefericit, risc care exista fiindca realizeaza casatorii fie din interes material, fie bazate pe o puternica atractie sexuala initiala, devine periculoasa, dar va juca rolul unei suferinde linistite. Din aceasta cauza, partenerul trebuie sa stie ca e necesar sa fie lasata sa traiasca cu ea insasi, pentru a nu i se trezi, din cauza constrangerii, dorinta de evadare.

In ce priveste patul, este aceeasi buna actrita. Tocmai pentru ca joaca teatru, va provoca mari dezamagiri celor cu adevarat inflacarati. Va cauta sa compenseze inabilitatile ei sexuale prin crearea unui decor care i se va parea ei adecvat pentru dragoste, crezand ca asta ii foloseste. Nu ii plac mangaierile tandre, ci prefera un partener puternic si ferm.

Face o pasiune din a testa viitorii si chiar actualii iubiti, intinzandu-le mici capcane si se felicita de alegerea iubitului atunci cand acesta ii ghiceste planurile.

Este atrasa de probleme culturale si prefera intotdeauna apropierea prieteneasca contactului sexual.

Toata viata nu va sti unde se sfarseste actrita si unde incepe femeia din ea. Va fi atrasa de frumosul artistic si de barbatii sensibili, care vor reprezenta singura ei sansa.

Zone erogene: buzele, lobul urechii, pleoape.

Te mariti? Intra in comunitatea planificarenunta.ro!

Caracteristici zodie