Horoscop »
Zodia Capra (Oaie) - El
Barbatul din zodia Capra are un adevarat cult pentru frumusete.

In societate: Nascut sub semn artei, Barbatul din zodia Capra are un adevarat cult pentru frumusete, natura sa visatoare si dispozitia hoinara indepartandu-l de realitatile cotidiene. Fantezist, finut, chiar chic, el nu se angajeaza in polemici, ci prefera conversatiile amuzante, jocurile de cuvinte; subiectele grave il plictisesc. In societate are, in general, o atitudine pasiva. Cu prietenii cauta armonia, camaraderia. Nu se supara niciodata pe ei, iar daca totusi se isca certuri, va fi intotdeauna primul dispus sa se impace.

In intimitate: In ciuda reputatiei de libertine, nu este prin definitie omul care sa zboare din relatie in relatie, precum fluturele din floare in floare. Atunci cand va gasi femeia care sa-l seduca si care sa ii castige increderea, el va darui totul, asteptand reciprocitate din partea ei. Nu se va pune problema infidelitatii. Cel nascut in zodia Caprei nu aluneca in relatii extraconjugale decat daca este dezamagit sau nesigur de femeia de langa el. Are nevoie de o mare securitate, pe toate planurile: sentimentala, morala, materiala. In schimb,ofera caminului o nota de optimism si armonie. Avand un spirit filial dezvoltat, chiar si dupa ce va parasi casa parinteasca, va pastra acelasi atasament, in special fata de mama.

In ceea ce priveste odrasele sale, acestea vor avea parte de o educatie liberala si destul de supla. Cu alte cuvinte le va da o libertate atat de mare incat acestia pot fi dezorientati. Lipsa de autoritate si de strictete, fac din el un tata nonconformist.

Caracteristici zodie
De vorba cu plasticianul - Dr. Cristian Nitescu

Ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe detalii legate de o anumita interventie estetica? Dr. Cristian Nitescu, medic primar in chirurgie ...

28 Feb 2015 by calinescudonici.corina

operatie de ridicare a sanilor

28 Ian 2015 by CrstinaDuta

Lipoaspiratie abdominala

29 Ian 2015 by mariana.banica

operatie de micsorare a sanilor
Pilota puf gasca
Pilota puf de gasca ce are o durata de intrebuintare mult mai lunga decat o pilota obisnuita. Pilota puf de gasca previne transpiratia, este hipoalergica si antibacteriana. Pilota din materiale naturale, umplutura din puf de gasca de cea mai buna calita