Horoscop »
Despre astrologie
Cele 4 elemente care definesc zodia Cele 4 elemente care definesc zodia Ti s-a intamplat cu siguranta sa vezi ca trasaturile zodiei tale nu te definesc, ca exista elemente care nu coincid in descrieri.
Casele astrologice Casele astrologice Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop.
Originea semnelor zodiacale Fiecare zodie are un mit al semnelor sale. Afla care este originea simbolului zodiei tale din mitologia romana sau cea elena!Superstitii in octombrie. Afla ce NU trebuie sa faci ca sa iti mearga bine Superstitii in octombrie. Afla ce NU trebuie sa faci ca sa iti mearga bine Sfanta Parascheva, Sfantul Dumitru, Halloween sunt doar cateva dintre zlele festive din luna octombrie. Fiecare vine cu simbolistica ei, cu traditiile, dar si cu superstitiile care i-au fost alocate. Afla, in continuare, ce se spune in popor ca e bine sa faci si ce nu inaceasta l...
Relatiile si compatibilitatea dintre zodii Ce inseamna compatibilitatea zodiacala a doua persoane?
Fazele lunii, zodiile si viata zilnica Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul.Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, luna in crestere si luna plina ) si trece pe parcursul a 30 de zile prin fie...
Ce este ascendentul? Din punct de vedere astrologic, ascendentul reprezinta varful primei case natale pe harta cerului.

14 Oct 2008 by ionela288

ghicit in cafea si carti

06 Mar 2015 by mari_stefanescu

Indepartarea tatuajelor

04 Dec 2014 by mirela

rinoplastie

24 Mar 2015 by mari_stefanescu

Marirea sanilor cu grasime proprie
Ok!

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii!