Horoscop »
Despre astrologie
Relatiile si compatibilitatea dintre zodii Ce inseamna compatibilitatea zodiacala a doua persoane?
Superstitii in octombrie. Afla ce NU trebuie sa faci ca sa iti mearga bine Superstitii in octombrie. Afla ce NU trebuie sa faci ca sa iti mearga bine Sfanta Parascheva, Sfantul Dumitru, Halloween sunt doar cateva dintre zlele festive din luna octombrie. Fiecare vine cu simbolistica ei, cu traditiile, dar si cu superstitiile care i-au fost alocate. Afla, in continuare, ce se spune in popor ca e bine sa faci si ce nu inaceasta l...
Cele 4 elemente care definesc zodia Cele 4 elemente care definesc zodia Ti s-a intamplat cu siguranta sa vezi ca trasaturile zodiei tale nu te definesc, ca exista elemente care nu coincid in descrieri.
Casele astrologice Casele astrologice Casele astrologice sunt foarte importante atunci cand se face citirea unui horoscop.
Originea semnelor zodiacale Fiecare zodie are un mit al semnelor sale. Afla care este originea simbolului zodiei tale din mitologia romana sau cea elena!Ce este ascendentul? Din punct de vedere astrologic, ascendentul reprezinta varful primei case natale pe harta cerului.
Fazele lunii, zodiile si viata zilnica Cunoastem faptul ca in astrologie luna simbolizeaza principiul feminin, sufletul, calitatile psihice, sanatatea, sensibilitatea si inconstientul.Ea parcurge patru perioade (luna in descrestere,luna noua, luna in crestere si luna plina ) si trece pe parcursul a 30 de zile prin fie...

28 Apr 2016 by alexia26

Rochii de seara atmosphere

22 Apr 2016 by giuliagrigore

Balsam Silan Soft & Oils

23 Apr 2012 by andreeaiovici

Rinoplastie - estetita nasului

18 Dec 2014 by andree_a

Marirea sanilor

25 Apr 2016 by victoritayo

Rochii de ocazie XXL ieftine
Ok!

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii!