Horoscop »
Barbat zodia Varsator
Dintre zodiile de aer, el are sexualitatea cea mai scazuta.

Dintre zodiile de aer, el are sexualitatea cea mai scazuta. Acest fenomen este provocat de structura lui psihica permanent oscilanta intre respectul si dispretul fata de sex.


Depinde foarte mult de impulsul sexual al partenerei. Daca aceasta este o femeie priceputa, poate fi, totusi, un amant acceptabil, pentru ca, daca se concentreaza, poate sa-si dirijeze energiile catre dorinta sexuala.


In general vede femeia ca pe un obiect de joaca. Nu este agresiv, si nu se leaga decat de femeile care sunt libere.


Avand o psihologie mai labila, specifica semnelor de aer, priveste sexul ca pe un pacat al tineretii. Cu timpul, pacatul sexual devine obisnuinta, facandu-l de forma. Nu e de mirare ca femeile il cam ocolesc. Acest lucru il intristeaza, pentru ca le trateaza intotdeauna cu gentilete si respect, fiind cel mai dispus de a fi un sot ideal care stie sa-i creeze sotiei confortul material.


Ii place sa faca dragoste des, dar nu e in stare sa provoace femeia. Datorita acestor neimpliniri, are tendinta de a-si reprima afectiunea.


Sufleteste, este unul dintre cele mai sentimentale semne ale zodiacului. Deseori maltratat, neinteles si sedus de femeia iubita, isi cauta consolarea oriunde. Este cazul sa se fereasca de voracitatea Leoaicei, in fata ei nu are nici o sansa. Ea poate da senzatia falsa a gloriei sexuale in timp ce, de fapt, nu face decat sa-si experimenteze propria capacitate de seductie. Va gasi o partenera in Femeia Balanta, care il va rasplati pentru devotamentul lui, pe care o va iubi si ii va purta de grija. Alaturi de ea, sau de Femeia Gemeni va avea o casnicie fericita.


Zone erogene: gambele, gleznele.

Caracteristici zodie

Felicitari Ele.ro
 • Puterea dragostei

  Puterea dragostei

 • Viata ...

  Viata ...

 • Da sansa fiecarei zile ...

  Da sansa fiecarei zile ...

 • Intreaga lume ...

  Intreaga lume ...

 • Fericirea este calea

  Fericirea este calea

13 Sep 2010 by ioni1983

clarvazatori

11 Sep 2006 by ariadna

SexShop - ati intrat vreodata?
Ceas Geneva
Iesi in evidenta cu stil! Micile detalii fac diferenta in look-ul tau asa ca accesorizeaza-ti tinuta cu ceas trendy de la Statement Accessories! Detalii produs: Diametru cadran: 4 cm Material cadran: Otel inoxidabil Material carcasa: Otel inoxidabil