Horoscop »
Barbat zodia Varsator
Dintre zodiile de aer, el are sexualitatea cea mai scazuta.

Dintre zodiile de aer, el are sexualitatea cea mai scazuta. Acest fenomen este provocat de structura lui psihica permanent oscilanta intre respectul si dispretul fata de sex.


Depinde foarte mult de impulsul sexual al partenerei. Daca aceasta este o femeie priceputa, poate fi, totusi, un amant acceptabil, pentru ca, daca se concentreaza, poate sa-si dirijeze energiile catre dorinta sexuala.


In general vede femeia ca pe un obiect de joaca. Nu este agresiv, si nu se leaga decat de femeile care sunt libere.


Avand o psihologie mai labila, specifica semnelor de aer, priveste sexul ca pe un pacat al tineretii. Cu timpul, pacatul sexual devine obisnuinta, facandu-l de forma. Nu e de mirare ca femeile il cam ocolesc. Acest lucru il intristeaza, pentru ca le trateaza intotdeauna cu gentilete si respect, fiind cel mai dispus de a fi un sot ideal care stie sa-i creeze sotiei confortul material.


Ii place sa faca dragoste des, dar nu e in stare sa provoace femeia. Datorita acestor neimpliniri, are tendinta de a-si reprima afectiunea.


Sufleteste, este unul dintre cele mai sentimentale semne ale zodiacului. Deseori maltratat, neinteles si sedus de femeia iubita, isi cauta consolarea oriunde. Este cazul sa se fereasca de voracitatea Leoaicei, in fata ei nu are nici o sansa. Ea poate da senzatia falsa a gloriei sexuale in timp ce, de fapt, nu face decat sa-si experimenteze propria capacitate de seductie. Va gasi o partenera in Femeia Balanta, care il va rasplati pentru devotamentul lui, pe care o va iubi si ii va purta de grija. Alaturi de ea, sau de Femeia Gemeni va avea o casnicie fericita.


Zone erogene: gambele, gleznele.

Caracteristici zodie

Felicitari Ele.ro
 • Puterea dragostei

  Puterea dragostei

 • Viata ...

  Viata ...

 • Da sansa fiecarei zile ...

  Da sansa fiecarei zile ...

 • Intreaga lume ...

  Intreaga lume ...

 • Fericirea este calea

  Fericirea este calea

20 Mai 2007 by simona_const2005

Ce sandale se vor purta vara aceasta?

15 Nov 2011 by duntza

site ptr nunta

30 Iul 2015 by oanavanilie

Protectie solara

26 Iul 2015 by magazinudeceasuri

Magazinu' de Ceasuri
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.Vezi mai multe detalii.