Horoscop »
Barbat zodia Capricorn
Barbatul in zodia Capricorn, suficient de echilibrat, isi duce viata in concordanta cu natura.

Este o zodie de pamant, asadar, despre el se poate spune ca este cu picioarele pe pamant, iar cu capul in nori.


Suficient de echilibrat, isi duce viata in concordanta cu natura. La el, sexualitatea patrunde adanc in structura personalitatii. Sexul nu il intereseaza doar ca experiment fizic, propriu naturii omenesti. Nu se multumeste doar cu atat, ci se daruieste, mergand pana la uitarea de sine si asta fiindca are sentimentul responsabilitatii fata de partenera.


Este un excelent amant si abordeaza cu profesionalism cele mai variate tehnici ale asternutului. Femeia care i se daruieste are sansa de a realiza alaturi de el o adevarata "Nirvana sexuala". Se pare ca splendoarea din asternut este o chestiune prioritara pentru acesta, din moment ce acest semn al Pamantului nu are nevoie de nimic tipator sau luxos pentru a fi starnit.


De cele mai multe ori inainte de a fi amant sau sot, este un partener exceptional. Datorita calitatilor sale morale, femeile simt nevoia sa i se daruie. Ii atrag atentia acelea care nu se amesteca in viata lui privata , intelepte, ferme si cu rabdare de fier. Fata de femeile care nu ii starnesc interesul, poate crea impresia falsa a unei firi reci si distante.


Pentru el, viata sexuala, desi bogata si variata, nu este decat o componenta a Iubirii cu "I" mare. Avand nevoie de sustinere si mangaiere din partea unei sotii, se va casatori destul de tanar. Astfel isi va asigura o stabilitate erotica si emotionala, care ii va permite sa porneasca spre realizarea profesionala.


Este un partener stabil, pasional si un iubit loial, asa ca daca aveti un Capricorn in preajma, sunteti asigurata pentru mult timp.


Zone erogene: spatele genunchilor, picioarele.

Caracteristici zodie
De vorba cu plasticianul - Dr. Cristian Nitescu

Ai nelamuriri sau vrei sa afli mai multe detalii legate de o anumita interventie estetica? Dr. Cristian Nitescu, medic primar in chirurgie ...

28 Feb 2015 by calinescudonici.corina

operatie de ridicare a sanilor

28 Ian 2015 by CrstinaDuta

Lipoaspiratie abdominala

29 Ian 2015 by mariana.banica

operatie de micsorare a sanilor
Sedinta 70 minute reflexoterapie
Reflexoterapia este cunoscuta ca avand mai multe efecte asupra corpului nostru: - stimularea nervoasa - dislocarea cristalelor - eliberarea hormonilor din creier - stimularea sistemului circulator - stimularea sistemului limfatic - influenta psihol